SAYANG KAU SANGAT
Saturday, September 3, 2011 • 4:48 AM • 2 comments
heyyo .. best gila tadi skype dgn die .. enth lha aku tkthu ape yg best tuhhhh ..muke die sweet :) ., huhu...tapiiiiiii line tak clear ahhh ., time gh webby gn die sdare aku plak dtg ruma .., mama pngil makan ubat lha ape lha , hummm kacau btol lha .tkpe tkpe ., ade mase t kita webby lg k syg,org laen tkleh kacau lagi ....tadi die tnye aku ni msti byk scandal ... oooo ., tklah scandal aku sorg jaaaa . hihi > < .. ngeeee ,yeke ?entah aku pon tkthu ...lastlast time nak off tu die mintk kiss ..aku tknak bagi ., sory sayang kiss i mahal siket. , tk terbeli lha ..hihi.. yg paling tkbleh belah tu die tnya "kt dah berapa hari?"ok sory sangat aku tk ingt ....pastu dah ape tah panjang2 die tulis pon aku tkpaham ..die bgthu tarikh kami -->17.7.2011 ..lawa number.. haha .,lame jugak kitaorg dah couple .sayang die sngtsngt ., aku piker die pon tkthu bile aku couple gn die .haha..yehhh aku kejam .tarikh couple pon tkthu == ., wekkk
huhuh ., k lha malas nak merapu pnjng2 .., mama dah angkat kening tu .. SAYANG ...ni gmba untk you.
                                   ILOVEYOU.... muaaaahhhhhh

kiss for you sayang
                                                                    WAIT...........
                                          Tengok yg dekat bawah tu







                                                             ngeee... haha . ily sayang.
                                           *k lah byebye..SERIBUKALISAYANG

                                                    MUUUUUAAAAHHHHH sayang :)
                                         

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget