thanks FS :))
Thursday, September 22, 2011 • 2:57 AM • 0 comments
hariney die call kita... 
dah lame die tak call ..
last die call time handphone kna amek dgn kwan tu.. hish rinduu ..
mule2 ingt BF kita call ... then tngok kat phone ..
org laen punye name ... name die lah... hahaha ., senyum lebar lebar   
dah lame tak dengar suare.. 
dah angkat tu die maen hello2 pulak ..
weyyy sepak u karang bru tahu , 
wehhh u thu tak.i bru cakap dgn kawan i kat sekolah tadi...
yg u dah lame tak call i ..,  
lepastu ., harinie u ttbe je call i ...wuooo 
selalu nya die call kita 2,3 pagi macamtu ..
harinie balik sekolah je die dah call..peliks!
u thu tak i menyampah gila dengan u ...
busy sangat dgn folio acc u tu .. 
sampai takde masa nak text n call i 
hmm takpe lahh , kita taksabar tunggu habes exam..tunggu cuti
nanti u balik melaka tauu .. i nak lepak dgn u puas puas 
i pun kempunan tak dapat keluar dgn u haritu
nanti kita amek gamba same same k
nak amek gmba macam FATIN&SHUKO..sumpah jlous 
okay lerrr ... thanks sb dah call i ye keringgg .
papai .
tembam you:Noran Naqiah Nor Halim



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget