Friday, September 16, 2011 • 7:18 AM • 0 comments
weee esok 17.9.2011 ., ttbe ingt pulak kat tarikh ni ..., yelah mane tak ,die dah selalu tnye ..aku yg asyek lupe ., kejam nye aku ..esok kitaorg 2 bulan dah kot ., tapi tak best lah kita selalu gaduhhh ,aku yg selalu carik pasal :( , ehhhh aku benci gadoh gadoh .. errr aku tak suke gila mcg gn die ,die ckp "TAKDE PAPE" paling pantang woiii gn perkataan uh., tp nak watper .. sabo jer le ., ok ok ., aku nak bgthu kau aku syg kau gila gila SAYANG SEJUTA KALI .. Kiss siket .. muaaahh :D ., Eh ., sekarang kita dah due bulan ., aritu kau nak kita couple sampai 365 hari kann ??? errr kalau nak ., pasni jgn lah gadoh gadoh ., nanti aku tembak kau bru kau thu ., huhu..ehh pakcik dari mule aku trima kau , aku tak pernah lupa kat kau ... boring gila kalau kau tak msg aku ., selalunye kalau org tak msg aku,ak ok je., tapi bile dgn kau ..., erhhhh ,, hahaha ..pasal syg kat kau sangat sangat pasal taknak bagi kau jlous aku buang budak budak laki gila yg selalu kacau aku ..dah dah aku janji pasnie aku dengar ckp kau ., dah tknak lawan ckp kau dah ... aku thu aku degil , aku taknak kau marah aku .,aku tkod lah :)) aku tak suke kau merepek repek dgn aku ., aku tak suke kau ckp benda yg tak elok ... aku nak kau promise kau tak buat lagi macam dulu k sayang ... hummm , kau tkyahlah risau lagi pasal kawan kawan aku ., dieorg dah boleh terima kau pon .., senyum lah lebar lebar . okayyy , aku marah kat kau sbb kau main bukak aku punye fb tanpe keizinan aku .., cisss., tak baik tau ., merajok kang bru tahu., pastu nak marah marah aku pulak ., sape suruh bukak ?? adoyy., tkpe tkpe ., syg ko pnye pasal aku takmarah kau.. diamm , .buat bodoh jaaa., heeeee ak nak tnjuk gmba yg aku edit untuk kau ,aku curik dari fb kau pakcik .... lawa ke tak ., tu aku taktaw.. aku men buat je.., dah boring tak de kerja huhu

ok gmba ni sume aku edit 3jamm .., hihih. , takpe takpe .. k lah mama dah angkat kening tu ., bye sayang iloveyou #sejuta kali sayang muaaaahhhh .. ily ily ily .. ingt promise aku aku kat kau tknak wat kau jlous ag., pegng janji ak k syg. .aku taknak hilang kau lagi .. aku nak peluk kau kuat kuat ... ngeeee

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget