au setiawangsa
Friday, October 28, 2011 • 12:56 PM • 0 comments
heyyy heyyy heyyy ... kalii niy aku nak mengibau mase yg dah lame dah berlalu ...dlm 5,6 bulan yg lalu time aku masih FREEHAIR .. Aku nak ceritakan pasal aku kat AU SETIAWANGSA ...mmg gila bapak best kat sane .. kerja dok amek gmba jer,,, gmba yg aku rase gmpak laaa gmba kat bawah ni ..

haha ., okay mate aku agak bajet kan ??macam org nak mintak LadyGaga punye high heels . :P ., btw lawa kaki yg sebelah aku tuh =,=

konon nak bajet muke cute ..tapi tak jadi pulaks! haha ., tngok kat belakang aku tuh ade air pancut., ramai gila budak mandi2 .. macam nak join je time tuh. .

aha sape thu ni ????sila angkat hidung anda..heeeee :)) ., ni bebola AF kan kan ???saje dok possing kat sini ..besar gila doh .. ke aku yg kecik ??haha no cmment

aha ., yg pakai tudung tuh., my czen .., peranggai sangat sama gila gila macam aku ..haaahahahaahaa

wif mama tersayang (Noratasha Hassan) ..lawa kan ??tngok lah anak die ..haha., perasan je aku

sweater purple tuh adik aku .. norain sofea...umur die 9thon..n sweater itam tuh..adik shaheera.. name die nurshakeena..8thon kott .,agak

                                                          mama ., n maklong.. (shaheera mom's)
todiaaa ., sumpah bajet aku gn sepupu aku ni haaha
muka marah aihhh"stop usha gmba kiteorg boleh tak?" dah penat dah niyh ...hahaha

ohhhhh ok lah ., dah penat dah ni ., ok lah katil aku dah beri salam tuh .., aku choww dulu k ., sayang seribukali sayang :))

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget