coretan peribadi
Friday, October 28, 2011 • 4:01 PM • 0 comments
haha ., ok kalini akuh tkthu nak cerita ape.. ..memandangkan ramai sgat yg masih keliru dgn latar belakang aku .. so aku nak coretkan serba serbi pasal diri aku .. kirenya macam biodata lah niee ..Nama diberi Noran Naqiah Binti Nor Halim., membe2 aku ade yg pnggel aku Noran..ade yg panggel Eiya .. Umo 15., laher kat hospital besar melaka pada 15/12/1996 tepat 06:35 pagi  ...Aku ade 3org adik bradik .. aku yg first :)) ,adik aku yg tengah tu perempuan 9thon ..die stay gn makcikk aku , sbb die agak noty siket  .. n tinggal lah aku gn adek aku yg last ni .,ammar hakimy 3thon .die niy tak manje sangat gn papa gn mama .. so ape2 kat rumah aku yg lebih ..aku anak kesayangan mama taw.jgn jeles haha  ..Name mama aku Noratasha Hassan(38tahun),papa .. Nor Halim Bin Othman(42Tahon) ..mase aku kecik2 aku sekolah kat Tadika Srimas..best gila sekolah tuh.. ..dari sekolah tu la aku belajar cakap Cine :)) .Masuk sekolah rendah je aku sekolah kat SK.Jalan Datuk Palembang..sekolah tu Famous gilak kat melaka nihh  ..rendu kat sekolah tu.humm semua kaum kerabat aku sekolah kat sane ...dari atok nenek aku lahh..,pastu sekolah menengah aku masuk St. David Highschool .. sekolah aku sekarang  .. macam2 ragam manusie dah aku jumpe kat sekolah ni .. humm aku kecik2 dulu masuk sekolah cine .., sekolah rendah masuk sekolah English., sekolah menengah melencong masuk sekolah kristian .aha terbaik wokk!aku suke amek gmba., maen boling,swim,menyanyi,men gitar,..n suke lepak kat tempat yg tenang..fav food aku ., nasi goreng kampung., n suke minum milo ais.cita2 aku nak jadi pramugari ..takpun wartawan  .. aku paling taksuke org yg kuat maki , kuat tipu dan kuat control .. tlg jgn macam tuh kalau nak kawan gn aku ..lg satu aku taksuke org yg tak jujur n tamak sangat tak berkenan aku gn org segitu ....ahh ye.aku paling benci gila kalau ade org yg pure2 thu cerita pasal aku .. tlg lahh nak buat ape buat cerita pasal aku ., kononnya aku rapat gn korg lah ape lah.. utk ape sume tuh.? aku bukannya HOTSETAPP ke hape ..huhu .. k lah .,jari ni dah nak mintk rehat.. papai syg ..

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget