ipan noty
Tuesday, October 25, 2011 • 8:08 PM • 0 comments
eh eh budak tu dah update belog die lah :)) ., okay wlcme .. i buadkan belog tuh ikhlas .. u gune lah blog tu taw ... nanti i rajen2 bce ape2 post kat blog u...sasape membe aku korg fllow r budak niyh ea http://ipannoty96.blogspot.com/  ipan noty haha ..ade budak tu tanak mengaku die noty .. :P eh korg cube dngr lagu kat belog die tuh .. aku suke kott., tu lagu fav die ., sejak die bgthu aku pasal lagu tuh hari2 aku dengr ., konon nye dah suke lah kat lagu tuh :D


okay..aku kenal ipan niyh from FB ., mule2 die yg tegur aku kat IM ., aku pon layan r .. ttbe die ajak msej., aku pon on jerr .. :)) suke gile msej gan die ade je die punye loyar buruk ..kalau korg nak thu ape2 pasal die ., perg lah fllow die or add die kat fb ipan sempoi :) .. haha sempoi sgt lah budak ni .
ok lah nak choww dulu tata

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget