kesiann kau ...
Sunday, October 2, 2011 • 3:23 AM • 0 comments
pelik kan bace entri aku ...(kesiann) nak kesian kat sapa pulak ni ? ok perkataan ni aku tujukan dekat budak form tu yg perasan pandai ,perasan FAMOUS .,n ter-Gedik gila nak mampus dekat sekolah tuu ... sumenya serba bajet .aku taknak lah sebut sape budak tu ..nanti malu pulak die ., jatuh market... aku taksuke jatuhkan market org ni .. huhu .ok hari ape tah aritu first time aku p gaduh  kat simpang 4 tuhhh.,selalu nye aku dengar jee abg2 aku n membe2 aku dok gadoh kat simpang 4. , kali ni tibe masenya aku pulak dok gadoh kat sane ., ramai yang tak caye aku gadoh ni ..okkk ceritanya bermula macam ni ....

mula2 ada budak yg bernama (F1) ni selalu sgt pandang kitaorg laen macam(geng aku) (F1) ni ex kepada kawan aku liana ..perempuan ni mmg takbaik gila perangai ... so mmg patot ah kawan aku ni benci dekat (F1) ni ..n ade satu hari ni ..,hari time kitaorg gi gaduh kat simpang 4 sebelum tu ., kitaorg dtg kelas budak ni dulu ., tapi budak ni takde so kitaorg pesan kat kawan die (PUTRI) bukan nama sebenar ..kitaorg ckap kat die yg kitaorg nak jumpe dgn (F1) nak selesaikan masalah ..ttbe time nak balik kelas tuu ., kawan2 aku dah nun jauh ke depan ., aku yg inggal sorg2 kat tangge ., kebetolan c (F1) ni pulak lalu nak naik atas ., ape lagi aku jalan lambat2 n langgar die 2kali ...n keluarkan suare GEDIK aku ..OPSSS sorry2 sengaja langgar..kawan2 aku gelak .padan muka budak tu wehhh .

lepastu .,lepas subject sivik kott., dgn berani nya budak (F1) ni dtg kelas kitaorg dgn bawak 2 org kawan die (F2) n (F3) ...dgn tersangat kurang ajar ., die memaki kawan aku ...mula2 aku tak masuk campur ., tapi kesian tngok kawan aku (liana) dah takleh nak bukak mulut. , apa lagi aku pun mula lah ... aku punye cakap sampai perempuan bodoh tu takthu nak cakap ape. !!!haha tu yg die ajak FIGHT kat simpang 4 tuh ., malu da lah tu ...classmate aku semua tercenggang tengok aku .

bile balik sekolah je semuaorg rush perg simpang 4 ..ramai kott kat situ kebetolan budak laki fom 3 pon tngah gado jugak ..naseb bek principal tak lalu .time sume dah ade kat sane .,bising dohhh., tapi aku tngok kawan aku tu diam je ..kesian aku tngok die ., budak fom2 yg bebal tu pulak nak kurang ajar. OMG! ttbe (F2) kawan die nak masuk campur.., aku ape lagi ., dgn kuasa veto yg aku ada ., teros maki (F2) ni., die nak marah kat aku ., n aku cakap la ., kau boleh bukak mulut so aku pon boleh ., then die ckp dienak backup kawan die., aku ckp lah aku pon nak protect kawan aku bodohhh. .die suruh aku diam .,  die cakap die tak puas ati gn aku ,,,aku tnye die ape yg die takpuas ati...

die pon cakp gn aku ., die takpuas ati gn aku sbb aku kcau abg angkat die. , aku teros tengking die ., paling pantang aku org mengugkit pasl Shafiq ! aku ckap gn die "eh bodoh,kau thu x abg angkt kau tu pakwe aku ,kau yg kacau kitaorg"babi la kau ., tetttttt.n die ckp .."aku thu ,n aku yg sebenarnya suruh shafiq putus dgn kau..""

tetttt...berderau darah aku ..persoalan selama ni dah terungkai .,aku dah thu kenapa shafiq ttbe berubah .huh! rupe2 nya pasal betina tu .,baru form 2 nak kurang ajar ...ehh aku mmg thu dari dulu kau mmg tak puas ati tngok aku happy gn shafiq kau jlous bile shafiq lebih kan masa gn aku time kawad dulu kan ???

huh dah lah kau nak amek Shafiq tu .,amek lah ...Sumpah! aku tak hamak dgn ABG ANGKAT kau tu .,aku pula macam takde abg angkt . abg angkat aku lagi menimbun lahhh ., kecho kau minah ,,nak kerek gn aku ..dah lah fom2 , kelas second last pulak tu ...ehh aku cakap gn kau.,aku takpernah jejak kelas last2 ni tau., bukan level aku dohh.., bukan nak megah ., aku nak menganjing gn kau sorg jee..

kau yg bukak cerita dulu pasal shafiq time tu ., padehal kiteorg nak selesaikan masalah kawan kau dgn abg kawan aku ..kau yg terGEDIK bukak cerita pasal Shafiq. , ehhh kau tahu tak muka kau takthu malu langsung BODOH ., dh lah kacau hubungan org.,terGEDIK dpan jantan ...kalau pandai takpe la jugak ., setakat muka kau tu , eh tak perg mana lah wehh., tu la len kali kau jgn nak kurang ajar boleh tak ...dah lepas ni aku dah taknak dengaq name kau dahhh ., kau dgn Shafiq dah tak wujud dalam idop aku ...ehh aku dah lme tak layan c shafiq lah pompuan !

kau nak dia ? amek laaaa.
p/s : jgn nak tergedik sangat woiii..kau piker laki suke ke ??laki tak pandang lah perempuan yg mcam kau tu ..nak kawen nanti dieorg carik perempuan yg sopan baik,hati bersih perfect segala benda...kau pergi lah cermin diri kau tu budak ...aku sebenarnya kesian tengok kau ...baru fom 2 dah kurang ajar macam tu ., dah la kelas kau tak berapa nak baik ...cepat2 la kau pergi bertaubat.

wat kenkawan yg protect aku n care about aku dok sebok tanya aku dah ok ke belom aritu ., thanks gila tok korg k ...aku sedih kejap jaa aritu ., aku nangis time kat sekolah n katrumah tu pon tak sampai 5minit ., lepastu aku teros ok...aku dah lupa Shafiq dahh ., jgn risau k..thanks gila korg

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget