tahniah :))
Thursday, October 20, 2011 • 5:32 AM • 0 comments
kali niey aku nak ucapkan beribu kali tahniah dekat due pasangan yang gila sweet ni...iqbal superbounce n tyqa cookies ..semoge korg bahagie gila gila :)) ..nak thu tak kite trharu biler tngok video yg iqbal gn tyqa buat..


iqbal ni romantik giler sampaikan fb banner pon die letak nme tyqa ni ..
hehe ., besh kan kalau dapat BF macam iqbal nii (: ., mintk2 lah hubungan iqbal gn tyqa kekal sampai bile2 ,mintk2 tyqa adalah gurlz yg terbaik untuk iqbal...

for iqbal:you jahat giler kott., tak baik tipu i ., u kate u dah putus gn tyqa.. hehe apelah you ni., takbaik cakap macamtu .,kenapa you remove i from fb u ??kawan2 i selalu cakap pasal video yg u n tyqa buat ni ., i dah lme nak tngok ., tp tak dapat ....humm takpe lah ...thanks untuk kawan i yg bagi pinjam fb die kat i ..sumpah korg sweet gila :) Jaga tyqa tuh leklok ..n nmpaknye i dah takboleh nak gngu you lgkan lepas ni ., nanti ur GF tu marah pulak .. takpelah i tanak gngu BF org.. tngok korg happy dah cukup ok untuk i .k lah ., jage diri k iqbal.Seribukalisyg.-assalamualaikum (:

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget