thanksss :))
Friday, October 21, 2011 • 1:48 AM • 0 comments
heiyo ... kaliney aku nak wat post untuk muhammad adli n muhammad farhan ..semalam lepak lepak gn  korg sangat gila besh!semalam hari yg paling happy wat aku walaupon kaki aku saket .. lepas aku tumbang maen hoki tuh aku,fatin lepak gn farhan n adli ..tu pon sbb adli panggel aku nak ajar maen gitar :)) .. jahat adli die suruh aku maen sorg2 ., aku panggil farhan .die kate die takreti maen., die pon baru nak belajaq.,, wekkk tak romantik  ..haha sowi pa'an :P 

semalam macam2 lagu adli maen best :)) die maen gitar aku nyanyi .. hehe ., naseb tak hujan ..sore aku besh taw ..serious tak tipu !  ..kiteorg gossip2 ., aku gn farhan asyek gaduh jerr. mane tak dok menyakat aku jerr keje mamat tuh ..FARHAN :)) mamat tu mmg sengal ., semalam die pegang botol mineral n nak baling kat aku ., aku cabar die kalau berani sangat baling jerr lah ..LELAKI memang pantang dicabar ..terus mamat tuh baling botol kat aku., naceb tk kena muka ., kalao tk gn kaki2 saket ni aku kejar die! 

semalam Farhan sempat dengar cikgu bergossip ..tinggal aku,fatin,n adli jerr.. aman sekejapan idop aku ..datang2 jer c farhan giler tu ttbe2 die ajak adli dengar gossip .choyy macam perempuan siott c pa'an niey ..pa'an cakap dieorg dengar pasal I n H Alahai cerita tuh dah lame lah derr dieorg bru nak thu  lambat! haha kesian ..lepas gossip pasal I n H tu kiteorg cakap pasal tangan pulak ..haih maen ukur2 tangan gn farhan sampai cikgu pandang pon kiteorg takperasan mampuih ler tah ape ckgu gossipkan kiteorg nanti :(

LANTAK lahh., ape2 pon semalam mmg besh giler kott .thanks farhan.Thanks adli bagik pinjam gitar :) .,len kali kite lepak-ING lg ye kawan



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget