3:07 AM
Monday, December 19, 2011 • 11:15 AM • 0 comments
tengah pagi buta ni kita still nak menggedik bukak blog awak 
petang tadi awak kata awak update blog ..
kita punyee lah nak bukak ., sampai kita lupe kite ade dekat name sekarang
selamat kita ade bawak laptop sekali ..
awak kite dah tengok gmba dekat blog awak tu .. 
lawa gurl tu wehh .. comelll 
awak .... sebelum ape2 terjadi ,kite tak kesah awak nak g kat sape2 pon
kite relakan . haha mcm bodoh je kn ,,, kite ingt awak pernah marah kite sbb kite kasik awak tackle org laen 
tapi kali ni kite serious ., awak kite just nak mintk awak jgn lupekan kite .tu je!
awak kalau lepasni kita kena pergi .,sory taw sbb kite dh takboleh nak teman awak lagii ,kita nak awak thu yg kite sayang awak gile ., kite tak pernah sayang org laen macam awak ., btol ke ? hehe ., nak hug awak boley > heee . ok ayat gatal .... awakkk ., doakan kita kayyy ., kita takesah lepasni jadi pape kat kite sbb kite tahu awak dah happy ., awak dah jumpe org laen <3 ...
awakkk thanks k sb selama ni awak teman kite ., 
jage kite ... kite suke.sayang awak gile vabie
berapa kal nak ulang pon takthu . ok lah awak jage diri


OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget