fesbuk gilo ==
Friday, December 2, 2011 • 9:22 PM • 0 comments
                                           Assalamualaikum,Hello,Hi, heyy,Hoi .. 
                   erk engat lagi tak kat noran ,dah lame tak membebel kat siney kan
                okay aku renduu korg. humm sbenarnye aku takde pape nak cerita ..
                just nak merunggut siket kat sini pasal fesbuk .korg cube tngok niy
                                HUH , fesbuk ni kan lepas satu2 masalah die .
                                thu tak bende alah tu menyemakkan pemandangan ..
                               gileee ahh,aku pon dah malas nak layan fesbuk .                       
           asal bukak FB je mesti ade bende yg menyaketkan hati .
           untuk membe2 aku kat FB tu . 
           sorry lahh aku engat aku nak DEACTIVE  account FB aku kot.
           mybe lepas bulan 12 neyy.
           tah lah aku takde semmangat nak menggunekan FB ni cehh

                  errrr tapi korg boleh kot still follow aku kat
                                         Tumblr,Twitter,n blog ni ..

                                                     Btw ni Twitter aku.
                                            gile siket followers aku kann ., ?
                            biase lahh aku bukan budak TOP macam korg. hehe jkjk..        
       aku baru je 1,2 bulan layan twitter ni balek .. humm sape yg nak follow.,
                           follow ni TweetJerAku huhu .tweerJer ni Twitter lah HAHA

#Erkk korg lepas niy mungkin lame siket aku takde kottt. 24 DEC ni aku ade hal melibatkan hidop dan mati ::( ., hahaha LOL!korg doakan tak jadi pape kat aku kay..aku sayang korg sume
Dah lha choww dulu .  Assalamualaikum -Tak jawap dose kalau jawap sayang.. Muahhh

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget