berdiam lebih baik
Wednesday, June 13, 2012 • 3:35 AM • 0 comments
Okayyy 'Assalamualaikum' untuk pembaca2 blog Noran ni :)..
Noran takde benda apa nak cakap pun. But noran just nak bagithu
yang noran dah letih nak layan kerenah orang disekeliling noran
kadang2 apa yg noran beri org tak hargai . >_< biasa ler tu kan bro?
Sekarang makin ramai yg bertanya dengan noran
kenapa noran duduk diam kalau ada org buat jahat kat noran
Jawapan noran satu je 'Malas'
Noran taknak panjang2 cerita . taknak gaduh,taknak tambah dosa.
siapa buat salah kat noran .noran maafkan, and kalau noran ada salah kat korg
noran harap korg maafkan noran :)

Sekarang ni bnyak sangat mulut2 longkang yg suka buat cerita pasal noran.
Even org yg tak kenal noran sendiri pun boleh dok buat cerita pasal noran
Hebatkan orang tu ? :)
Noran taknak cakap lah nama2 org tu. tapi noran just nak nasihat kat dia
jangan lah sibuk cerita benda tak betul pasal org
itu kan Fitnah.Dosa lah awak .. kalau awak ada rasa tak puas hati dekat saya
datang terus dekat saya kan boleh? yg awak susah2 pi perbanyakkan dosa awk tu kenapa?
okkk takpe noran tak kesah pun. muahhh
noran tak marah, and tak berdendam pun dengan sapa2 .
Tapi noran tunggu org yg buat cerita pasal noran ni berbaik2 dengan noran boleh ?

#noran suka berkawan dengan semua orang, noran tak suka bermusuh
ok muahhh bye

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget