penakut ubat :)
Thursday, July 19, 2012 • 4:14 AM • 0 comments
Aku hope kalau nak post benda ni tak ada siapa siapa akan terguris  , aku just nak luah kan ape yg dah lama terpendam dalam hati aku  . sekarang ni aku selalu sangat teringat dekat ex boyfie aku. #Capital Y  , dalam phone aku . aku save mane die bubuKeding . Erhhh rindu nak dapat msej dari dia.  serious aku rindu. Aku rindu nak buat die tunggu aku reply msej die lambat lambat, then die miscall aku banyak banyak kali  , aku takthu kenapa aku rindu die gila  time aku couple dengan die dulu takde lah aku layan die sangat. Sorry you! , aku buat macamtu sbb aku perlukan masa untuk lupa exboy aku yg sebelum aku couple dengan kau . Tapi , hubungan kita tak lama kan  tu semua disebabkan msej yang aku tersalah hantar dekat kau. Kau ingat tak  time tu kau bengang gila dengan aku . Maaf , aku tak sengaja buat kau macamtu . Aku takthu kenapa lepas aku couple dengan aku ,exboy aku tu datang balik dekat aku .Aku ingat lagi kau tanya siapa lelaki yang ada dalam page aku tu. Then aku cakap tu ex boy aku ,aku takthu lah time tu kau percaya dekat aku ke tak.Tapi yang aku tahu mesti kau marah dekat aku .   . Disebabkan exboy aku tu lah aku hilang kau .Disebabkan exboy aku lah kau ingt aku curang.Disebab exboy aku tu lah aku dengan kau BREAK .  ,benda dah jadi .Aku terpaksa redha,Tapi hakikatnya aku susah nak terima yang aku dah tak ada apa apa dengan kau
Sampai sekarang aku still simpan lagi msej2 time kita couple dulu,  . kalau aku rindu kau aku baca semua msej msej kita tu. TIPU lah kalau aku kata aku tak sedih . :) Aku selalu cube untuk dapat kau balik. Tapi susah, Banyak kali aku try msej kau. Kau tak pernah nak balas. Hummm kau still marah dekat aku ke  orrrrrrr kau dah ada orang lain . Mungkin kau dah tak ingat lagi siapa aku ni -,-
Aku nak tergelak bila teringat kan time aku selalu paksa kau makan ubat. tak sangka budak macam kau pun takut makan ubat jugak  , aku still ingt lagi sekali je aku pernah otp dengan kau . tu pun masa kau tengah demam baru balik dari klinik ,Sekejap je pun aku bercakap dengan kau . kalau boleh aku nak ckap dengan kau lama lama lagi .  aku hope sangat kau pun ingat lagi masa masa kita couple dulu. Huh ,macamana nak dapat kau balik  kalau boleh ulang balik masa ,aku nak ada dekat masa first time kau tegur aku dulu , kau igt lagi tak kau tulis ni ?

awal awal kenal ak lagi kau dah tunjuk perangai badut kau tu .Sebab perangai kau yg mcam pak lawak,mengada,menggila tu lah aku rindu dekat kau,Then aku caring. Time aku sakit kau suruh aku makan ubat, padahal kau sendiri takut nak makan ubat  Aku ingt lagi. time kau ajak aku couple dulu . Kurang main takut lagi kau nak cakap dengan aku , Kau suka buat aku senyum and gelak .Errrrr 
Aku tak sanggup nak tulis pasal kau panjang panjang lagi. Yang lain lain tu bialah aku simpan sorg sorg dalam hati. Kalau kau ada baca blog ni , aku nak kau tahu . Aku takpernah sekali pun lupa dekat kau even kita dah tak ada apa apa.Setiap saat aku rindu dekat kau,Walau dulu aku tak pernah nak tunjuk aku sayang dekat kau , Tapi tuhan jelah yg tahu macamana sayang aku dekat kau sekarang ni  terpulang kau nak percaya dekat aku atau tak. Sekurang2 nya aku dah luahkan dekat kau ape yang aku rasa selama ni .Maaf aku tak sanggup nak rindu dekat kau lama lama, Tu sebab aku luahkan dekat sini . Terus terang aku cakap kalau boleh aku nk kita macam dulu dulu  . Gila kan aku  , takpe aku tahu aku takboleh paksa kau.Aku just boleh stalk stalk kau pnye Fesbuk .Kau pun dah lama tak online sekarang .Huh! .Ok lah ,tu je kot yang aku mampu bagithu, You jaga diri kayyyy,capital Y (I sayang dekat you) jangan takut makan ubat, ubat tu bukan racun . Remember this? hehe .Hummm Bye .Assalamualaikum

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget