aku SINGLE
Sunday, October 28, 2012 • 2:30 AM • 0 comments
ayatt klise jer kan .haha :3 okengg hidup aku kesorangan sekarang ni.and aku SUKE.
aku tak payah nak piker org lain dah .bukan aku cakap time couple dulu tak happy
tapi aku lebih dapat rasa gembira tu bila aku lonely ni.
Aku bukan taknak couple dah . tapi aku try TAKNAK couple until aku SPM nanti
aku taknak CINTA mendatangkan masalah untuk aku nak hadap SPM.
Lagipun hati aku ni dah ada og bawak lari.Die taknak pulangkan hati aku
kesiannn kat aku kan ? haha ex boyfie please return back my heart </3

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget