dia ganggu aku
Tuesday, December 11, 2012 • 8:27 PM • 0 comments
Masuk kalini dah 3,4 kali jugak aku post pasal dia (M.I.N)
Malam semalam sebelum aku tidur aku text dia lagi,
Even aku tahu die tak akan balas.Aku akan jadi sesetia Maxis.Selalu hantar msej kat kita walau tak dibalas
Bunyi agak gila kan ? haha . biarlah,aku tak boleh berjauhan dari dia
Entri kat atas tu. Aku kata die gnggu aku kan? YES
Tiap tiap hari die gnggu aku , Masuk semalam dah 4 hari berturut turut die masuk dalam tidur aku :'(
nampak sangat kan macamana aku rindu die sampai masuk dalam tidur
Setiap pagi bila aku bangun ,mesti aku rasa sedih sebab keseorangan.
And aku ingat dia,Bila dah ingat dia semestinya aku check phone aku.
Sebab mengharapkan die balas msej aku malam tadi.
Tapi seperti hari hari biasa jugak.Die still tak reply msej aku..
Aku betul betul perlukan die,aku mengharap sangat peluang kedua dari dia
Aku tak perlukan orang lain,cuma dia.
Kadang kadang aku menyesal kenapa baru sekarang aku sedar yang die betul2 bermakna bagi aku :')
Kalau dari dulu aku layan die elok je mesti aku dgn die dah bahagia mcam eyka dengan pako :(
AWAK SAYA TUNGGU AWAK !

 




OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget