perginya *MIN* dari hidup aku
Sunday, December 9, 2012 • 2:25 AM • 0 comments
Mula mula sekali. Assalamualaikum :) dah lama noran tak menceceh dekat sini. noran tak nak cerita banyak. nampak tajuk kat atas tu . agak pelik kan ? sapa MIN tu ? aku tak pernah pun cerita pasal die kan.

humm dulu die pernah jadi sebahagian hidup aku,susah senang aku selalu nya dia ada :) . 09/07/12 tarikh die menjadi hak aku , kitaorg jumpa masa camp integriti dengan budak UTEM , die kelakar, suka usha aku dari jauh. aku pun time tu ada lah siket2 tangkap cintan dekat dia . Setiap aktiviti dekat sana mesti pandang dia,Die takperasan pun . Haha

Balik dari camp tu terus on Facebook sb nak cari dia ,lol .Memg betul2 die dah ada,time tu die hantar PM kat aku.Start tu lah hati dah bunga2 and buat sekian kalinya aku benarkan sorg lagi ketuk pintu hati aku .Sejak balik camp tu kitaorg mula texting2,chatting,faceboking,twittering haha ngek dah macam adal agu tu ja :D memalui texting,facebooking bagai tu lah hubungan kitaorg tambah erat,Die pun banyak kali datg taman aku ,kitaorg lepak.(Aku tak akan lupa saat tu sampai aku mati)
Pada 09/07/12 time tu aku baru keluar dari tempat tusyen.Tengah lepak dengan Ridhwan,Si *MIN* text aku die cakap die jatuh tangga dengan aku. Aku blurr,lama die tunggu aku balas mesej die,terus die call aku.Then die terus terang yang die nak ajak aku couple.Straight aku terima.Dalam seminggu aku couple dengan dia baru aku perasan aku cuma bagi perasaan 'Suka' je dekat dia bukan 'Sayang' banyak kali aku cuba tapi tak boleh .sehinggalah die perasan benda tu

Aku banyak abaikan dia and jauhkan diri dari die,Sebab aku tak sampai hati nak kecewakan die.Tapi makin aku jauhkan diri tu lah die banyak tunjuk kasihsayang die dekat aku.Aku sengaja buat die cemburu dengan keluar dengan kawan baik die sendiri,Banyak post kat twitter pasal Ex aku .Akhirnya aku brjaya.Die makin lama makin abaikan aku .

Selama die menjauhkan diri tu lah,aku dapat rasa die amat bermakna bagi aku .Aku try contact die macam selalu tapi die jarang muncul sehingga lah ada suatu haritu die hilang sampai seminggu,Aku try cari die dekat twitter,Facebook tapi takda try call die,die tak angkat,msej die,die tak reply.Aku dah fed up ,aku mintak break dekat die, time tu aku ingat nak gertak die,tapi tak.lain yang jadi :(
Sejak dari tu die tak muncul lagi.Die hilang buat selamanya. Aku tak ingat bila aku break dengan die,Aku TAKNAK ingat pun .Humm  .Aku harapkan die datang pujuk aku ,Tapiiii ... :'( 

Aku menyesal sangad sebab aku dah kehilangan die,Die banyak ambil berat pasal aku,die jugak lah yang selalu teman aku time aku happy and sedih.Sekarang ? sekarang aku SENDIRIAN :) jujur. AKU MASIH PERLUKAN die.

SEMALAM aku jumpa dia.dekat last gather novelle's family tapi aku banyak menjauhkan diri dari die ,sebab aku tak kuat.Aku datang sana pun sebab nak jumpa budak2 novelle.And aku beranikan diri duduk dekat situ and try buat #FakeSmile ( :) ) Ramai yang dok sebut nama *MIN* kat aku .Aku sabar ,tapi hati aku menangis .Jangan lah seru nama die kat aku . Aku Ex die ,EX je okay .Time tu aku boleh sabar lagi.Part yang tak boleh belah Zarul pergi pngil *MIN* dtg dekat aku.Aku bukan sengaja nak lari dari die time tu.Tapi aku takut nak tengok muka kau.Aku rindu kau,aku takut aku tak dapt control.Aku taknak nangis dekat situ :) aku terus jalan BALIK RUMAH
Apa apa pun gath dengan budak novelle semalam memang BEST gila.Dapat berjumpa semula dengan *MIN* balik semalam memang best gila even tak dapat tegurr die

Aku dah cuba contact die balik dah dalam 3,4 kali dah tapi die takbalas.Mungkin die dah benci aku MAYBE (?) takpe lah .Aku cuma boleh jadikan kenangan kenangan aku dengan dia sebagai peneman hari hari aku . Kau lah satu satu nya EX aku yang aku sayang sampai sekararang. (SUMPAH) KALAU kau muncul dalam hidup aku lagi,Aku bersyukur sangat.

AWAK saya rindu suara awak,Saya rindu senyuman awak,Saya rindu nak tngok muka jeles awak,Saya rindu lawak bodoh awak,Saya rindu nak OTP dengan awak.Saya rindu dating dengan awak dekat taman.Saya rindu awak SENGET! 09/07/12 hari awak jadi milik saya 04/07/12 hari pertama saya kenal awak adalah hari paling bermakna dalam hidup saya . Awak saya betul betul harapkan awak kembali .Kalau awak dah berpunya saya hanya mampu redha , dan harap awak bahagia .

*MIN* - muhammad izzham naim - Saya Happy Sangat Dapat Kenal Awak Sayang


Di daun yang ikut mengalir lembut
terbawa sungai ke ujung mata
dan aku mulai takut terbawa cinta
menghirup rindu yang sesakkan dada

jalanku hampa dan kusentuh dia
terasa hangat oh didalam hati
kupegang erat dan kuhalangi waktu
tak urung jua kulihatnya pergi

tak pernah kuragu dan slalu kuingat
kerlingan matamu dan sentuhan hangat
ku saat itu takut mencari makna
tumbuhkan rasa yg sesakkan dada


kau datang dan pergi oh begitu saja
smua kutrima apa adanya
mata terpejam dan hati menggumam
di ruang rindu kita bertemu ..


awak ingat lagi taj lagu tu ? :') awak saya tak pernah lupa saat saat kita bersama dulu .saya tetap suka kan awak,And saya makin rindu dan makin sayang dekat awak ..

izzam(SENGET) <3
 






OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget