keding nerdy
Monday, June 24, 2013 • 1:03 AM • 1 comments
noran ada admire kat sorang budak ni 
die cute sangat sangat and baik
baik? humm boleh tahan lah tapi suka buli noran :(
noran paling tak suka orang pegang muka noran tapi budak ni sukaa
ok!!! selasa lepas noran kelua dengan dia 
pergi eye on . naik kereta dia lah
actly dah lama gila tak kelua dengan die
last kelua dengan die 2tahun lepas
after die habes SPM dulu . lama kan ???
smpai aku pulak nak SPM tahun ni ,
daripada comel dah semakin comel .
die pun dulu keding je sekarang dah berisi siket.
kedang kadang aku yang pergi cubit pipi die :D
Best weh lepak gn die. asyek , gaduhhh
aku pulak asyek membebel jerrr :P
masa lepak kat eye on tu tak da lah ramai orang pun
ada lah dalam sepuluh orang kat situ .
best ...angin kuat gilerr. hehe ada unsur2 romantik siket time tu 
dalam diam rupanya ada budak tuisyen aku yang perasan . ok kantoi bhaiii
lepas pergi eye on tu kite orang pergi sungai melaka .
actly takthau nak pergi mana, aku bukan kaki rayau die pulak dah lama tak duduk melaka
so agak blurr nak pergi mana 
lepak dekat sungai melaka tu lagi best ....
hanya aku dan dia je yang tahu ape yang jadi .
die lelaki first yang buat aku sangat terharu .. si pendekk tu memng suka buat aku melting haha
hummm tak amek gmbar dengan die pun sb masa nak keluar dengan die tu rush gila
camera tinggal tab pun tinggal 
tak dapat ah nak amek gambar dengan die . ok FIneeeeee. 
kayy kayyyy thanksss pendek keding nerdy sebab bawak budak tembam ni jalan jalan
rindu kat you wehhh hug sikettt 
haritu tak sampai 5minit due hantar aku kat rumah aku dah rindu kat die.
terok en hahah tahu!!!!!
k ahhh ..... gemokkkk you take care tawww. belaja betul betul . 
rindu nak letak tangan atas bahu kau , rindu nak hug kau , rindu nak cubit pipi kau 
wekkkk . :P
muhammad azizul hakim bin haji bahar ahmad 



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget