Birthday Boy
Thursday, November 28, 2013 • 7:44 PM • 0 comments
Hohoho. Assalamualaikum pembuka bicara.....acehh ajet-ii je
k lah just straight to the point. Post ni dibuat just utk wish birthday to my super exboyfieee
Weeeee~ Happy Birthday Ajid :) Actually Dah lama aku nak wish dia
AKHIRNYA sampai jugak tarikh ni 30.11 :*
But you know what dah 2tahun aku terlepas. Shitto, kalini aku ingad birthday dia
siap buat post kat blog, haha Kalau dia marah nanti habis lah aku

Happy Birthday to You,Happy Birthday to you .Happy Birthday to Yazid,Happy Birthday to youuu
Yeyyyy.Selamat hari tua keding.Semoga panjang umur murah rezeki and ceria selalu
May Allah Bless You,Make a wish babe :)

Wuuu ajid dah tue, ajid sorry takda bajet nak belikan hadiah untuk ajid.so blog ni pengganti hadiah
Weh bro gua rindu kat lu sesangat, rindu nak lepak sesame,
rindu time kau bawak aku jejalan naik kereta kau
sesama tengok wayang,teman kau makan. Kau tak habis dgn busy je sekarang ngeee
Tak kira habis SPM nanti aku gn Yasmin pegi culik kau muehehe

Okay lah rasanya takda ape ape lagi nak cakap kot.
Btw nanti kalau i gn min turun DP jum la lepak sama,jangan nak menyombong pulok :P hihi
okay bro hope your dream will come true xoxo
Sayang kau :) 
                                            Happy Birthday Keding Si Penakut Ubat 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget